Tom Daley wijt gelekte seksvideo aan de tijd van nu

22/01/2017 - 00:00
Bekende mensen en seksvideo's. Het maakt tegenwoordig deel uit van het leven. Brit Tom Daley (22) vertelt nu dat hij inderdaad cyberseks had met een fan. Hij en zijn Amerikaanse verloofde Dustin Lance Black (42) waren toen even uiteen.

Verloofden Dustin Lance Black en Tom Daley zijn zeven maanden uiteen geweest. In die periode heeft de Britse schoonspringer een seksuele videoconversatie gehad met een 23-jarige fan uit Liverpool, stelt The Sun.
 
Die pauze in de relatie is nooit publiek gemaakt. Op sociale media tonen Black en Daley hun relatie uitvoerig. 

"Nooit meer"

De video blijkt nog niet online te zijn gezet, maar Daley wil proactief communiceren. "Het zal absoluut nooit meer gebeuren, nu we gaan trouwen", verklaart de Olympiër. "Ik ben 22 en wanneer je met iemand spreekt via sociale media is het wat het is. Ook niet meer dan dat, we hebben elkaar nooit lijfelijk ontmoet."
 
Daley geeft toe dat de lange afstand zwaar woog op zijn relatie, maar dat dit nu geen thema meer is. The Sun meent dat de gewraakte cyberconversatie gebeurde na de verloving van het koppel. Bovendien heeft Daley meegewerkt aan campagnes waar hij jongeren aanspoort voorzichtig om te gaan met het internet. 
 
De schoonspringer zegt ook dat Lance wist van het incident voor het bekend raakte. Het koppel heeft intussen ook een datum vastgelegd voor hun trouwfeest. 

Niet alleen

Daley staat zeker niet alleen met gelekte intieme beelden. Recent nog zijn foto's en/of video's gelekt van Chris Mears, Tyler Posey, Justin Bieber en Troye Sivan
 
Troye reageerde toen: "Ik kan er niets aan doen maar deel niets wat je denkt dat ik niet wil dat de wereld ziet."
 
Dustin Lance Black moest zich in 2013 excuseren voor seksbeelden uit 2009. Daarop had de homoactivist duidelijk onveilige seks. 

Rugwervel

Overigens heeft Tom Daley aan The Daily Mail vertelt dat hij moet opletten met zijn rugwervels. Zijn sport die hij al tien jaar beoefent, begint een zware tol te eisen van zijn rug.

Bron: 

The Sun, PinkNews.co.uk, Gay Star News, The Daily MailHier niet op klikken aub