Tom De Cock zoekt homofobe briefschrijfster

16/05/2017 - 16:10
Beeld: Tom De Cock (Instagram)
Gedeelde brief
Moederdag is voor moeders, vaderdag voor vaders, vindt Marleen De Schutter. Ze stuurde MNM-radiopresentator Tom De Cock een brief.

Tom De Cock van MNM is homo, vader en vertelt regelmatig zijn ervaringen op het internet. Zoals met dit opiniestuk bij De Redactie: 'Help, mijn dochter heeft twee papa's en het is Moederdag!'.

Brief

Maar dat zint Marleen De Schutter (28) niet. Ze schreef De Cock een brief, handgeschreven op papier. "Onnozelaar, ik ben 28 jaar, en moeder van 2 kinderen. Vaderdag en Moederdag is een feest voor normale mensen. Jij bent mentaal en lichamelijk ziek en abnormaal. Een kind heeft recht op een vader EN een moeder. Blijf met uw vuile poten van onze kinderen."

Geen courgettes

Enerzijds verheugt De Cock zich dat twintigers nog brieven schrijven, maar hij wil vooral in gesprek gaan met Marleen. Hij lanceerde een oproep via Twitter. Daar krijgt hij te horen dat hij minder aan 'homopropaganda' moet doen.
 
"Alsof holebiseksualiteit 'gepromoot' wordt elke keer je er normáál over doet. Het gaat hier niet over courgettes van de Lidl, hé", antwoordt De Cock. 

Bron: 

Eigen verslaggeving