Bart Kaëll en Luc Appermont gaan in duet

09/08/2018 - 09:19
nieuws
Bart Kaëll en Luc Appermont
Bart Kaëll en Luc Appermont gaan binnenkort op theatertournee en daarbij zal het bekende showbizzkoppel ook samen zingen. Bart en Luc namen hun eigen versie op van het nummer Avond van Boudewijn de Groot.

De twee starten binnenkort met hun theatertournee, Luc en Bart – Intiem. Daarin brengen ze het lied en al snel werd beslist om het ook uit te brengen op single.  “De eerste en de laatste keer”, zegt Bart Kaëll over dit unieke duet. Het vergeten liedje van de Groot past volgens Bart heel goed bij hun relatie. 

Werk aan de winkel

Voor presentator Luc Appermont is het niet de eerste keer dat hij zich op muzikaal terrein waagt. In 1983 kwam zijn laatste single uit, De Kruistocht. Ondertussen  is Appermont weer begonnen met zanglessen te nemen. In Het Laatste Nieuws zegt Bart dat Luc vorderingen maakt. “Maar er is wel wat werk aan de winkel.” 

Bij het Joe-ochtendduo Sven en Anke vertelde Luc wat meer over zijn nieuwe muzikale avontuur. “Ik dacht dat zingen een afgesloten hoofdstuk was, maar een oude vos verleert zijn streken niet zeker? Het is eigenlijk volledig onder druk van Bart dat ik nog eens ga zingen, omdat we ons samen voor de eerste keer de theaterwereld in wagen. In ons stuk moet gezongen worden, ik sta dus met mijn rug tegen de muur”, lachte hij.

Verhalen gecombineerd met liedjes

In hun theatershow nemen Luc en Bart hun publiek mee doorheen hun verste verleden, hun mooie en emotionele momenten, hun lief maar ook hun leed. Zo zal Luc vertellen hoe het eraan toe ging toen Sandra Kim in 1986 het Songfestival won, hij was er toen immers bij als Vlaamse commentator. De twee beloven een unieke inkijk in hun leven. De speeldata staan online
 

Bron: 

Het Laatste Nieuws